Syddjurs

Info

Antal medlemmer: 67

Kontakt: Eva Skjødsholm Og Helle Zwergius
syddjurs@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Grønt byttemarked på Naturcenter Syddjurs

Dato:

Sted: Shelterpladsen NaturCenter Syddjurs, Mols Bjerge Vej 8, 8400 Ebeltoft

Naturen og haven bugner i år af grønsager, frø, bær og frugter! Ofte har mange haveejere og sankere i naturen alt for mange råvarer, som man ikke selv eller familien kan spise! Og det er på ingen måde bæredygtigt, når gode ressourcer fra naturen går til og ikke bliver spist, så derfor tilbyder vi, at man gratis kan komme med til en hyggelig dag, hvor alt godt fra haven og naturen, som man ikke har brug for, kan byttes med andre!

Så har du flere hjemmedyrkede grøntsager, bær og frugter end du kan spise? Har du syltet alt for meget? Eller har du alt for mange frø, som du gerne vil dele med andre? Så kom til »Grønt byttemarked« på Naturcenter Syddjurs.

Du medbringer dine egne dyrkede grøntsager, selvhøstede frø og hjemmelavede fødevarer og får noget nyt og spændende med hjem! Der vil kun være tale om at bytte – ingen penge kommer på bordet!

Vi sørger for gratis te og kaffe, et stykke kage, samt tænder op i bålet! Medbring gerne pølser/brød til at riste over bålet eller anden frokost.

Tilmelding: Senest torsdag d.10. september til Anita Søholm på as@syddjurs.dk.

Evt. spørgsmål til markedet kan stilles på samme mail eller mobil: 2426 5174.

Praktiske oplysninger: Der kan stilles op mellem kl. 9.30–10.30. Der må gerne læsses af ved pladsen, men man bedes parkere på vores p-plads ved den hvide lade på gården.

Samme dag afholder naturcentret ligeledes »Naturens Dag – kom tæt på den nære natur«, hvor der dagen igennem vil være forskellige familie- og børneaktiviteter at deltage i på naturcentret!

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider