Havensdag – hjælpere søges til både stand og aktivitet.

Gitte Tjørnehøj, 23. august 2021

Kære alle
d. 11 og 12 er der havens dag, som »vi« har besluttet at fejre hos GUG planteskole, da de har inviteret os til en stand og aktivitet.

Der er et meget spændende program. se her: https://gugplanteskole.dk/havens-dag-2021/

Vi har planlagt at afholde en familieaktivitet hvor vi laver lermursten til bo for murbier og frøbomber, samt selvfølgelig at fortælle om PØ. Både lermursten og frøbomber involverer ler og hhv. strå og frø. Det er MEGET nemt at lave og igangsætte, men man får altså ler under neglene.

Af programmet fremgår, at vi er der meget længe både lørdag og søndag, men tidspunktet kommer til at afhænge af om vi kan være folk nok til at passe opgaven.

Søndag er der brug for en eller flere som primært skal udlevere reklamemateriale for PØ og fortælle om foreningen (standen). Der kan jeg nemlig selv tage mig af ler-aktiviteten – selvom det ville være hyggeligt at være flere.

Lørdag er åben for bemanding – både til stå for familieaktiviteten og til at uddele blade mm.

Der kommer virkeligt mange på havens dag som jeg har forstået det, så det er en god chance for at få noget ud af indsatsen i en stand.

har du lyst til at være med til at udbrede ideen om økologi og vilde haver vil jeg gerne at du sender mig en sms: 42453709 eller en mail g.tjornehoj@gmail.dk eller svarer her.

glæder mig til at høre fra dig!

Mvh.

Vild have mentor
Gitte

program

program

cob bi bo

cob bi bo

frøbomber

frøbomber

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider