Opdatering – Hillerød netværkstræf? – og invitation til Torvedage i Vejby’s Høstmarked

Anne Grell, 2. september 2019

Opdatering Da der ikke har været nogle henvendelser afblæser jeg havevandringen hos mig her i efteråret – men vil i øvrigt gerne havenetværke lidt mere aktivt ude i haverne – så meld frisk tilbage, hvis du er interesseret!

Kære alle,
Det tog lige et par år, inden jeg opdagede, at der var gang i et netværk heroppe i Nordsjælland – så det var først efter Frøpop-up på Rabarbergården i foråret, at jeg fik meldt mig til. Jeg kan se, at der for et par år tilbage var gang i nogle havevandringer – det ville da være herligt at kunne mødes med netværket i en lokal have og hilse på jer andre.

Er der interesse for at fortsætte, lægger jeg meget gerne have og evt. hus til kage og videre snak fx 1. weekend i oktober. Min have er ikke særlig prof – så der er plads til masser af gode råd og andre haveudvekslere.

Og lørdag den 28. september vil jeg samtidig invitere jer at komme forbi »Torvedage i Vejby«’s Høstmarked (FB: @TorvedageiVejby) med overskud fra jeres haver – enten som egen stand eller være med i min havebod, som er en blanding af Praktisk Økologi snak og kampagnematerialer og småsalg fra plante/frø overskud fra haven.

håber at høre fra nogle af jer :-)

Havetræf i Vejby?

Havetræf i Vejby?

Høstmarked ved gadekæret i Vejby

Høstmarked ved gadekæret i Vejby

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider