Odense

Info

Antal medlemmer: 63

Kontakt: Jacob Guldin
odense@merelivihaven.dk

Deltag i netværket

Foredrag: »Økologisk have« med Jens Juhl (25.03)

Ursula Østerberg, 27. januar 2015

Kom godt i gang med økologisk havedyrkning og få masser af inspiration denne aften med en af Danmarks mest erfarne øko-havemænd, nemlig Jens Juhl. Med kun 450 m² have er Jens Juhl selvforsynende med frugt, grønt, honning og æg størstedelen af året. Hele haven dyrkes naturligvis økologisk.

Denne aften sætter vi fokus på hvordan du dyrker din have økologisk og hvordan du bedst bruger naturens egne principper. Du får gode råd til hvordan du indretter din have, hvilke grøntsager, der har gavn af at stå sammen, alt om nyttedyr du skal værne om og hvordan du undgår skadedyr uden brug af gift. Foredraget er for alle, der har lyst til at dyrke haven uden brug af kunstgødning og sprøjtegifte. Nyd en aften med andre haveinteresserede og sug viden og inspiration til dig.

Alle kan deltage i arrangementet. Både medlemmer og ikke-medlemmer. Foredraget henvender sig primært til nye haveejere, der savner praktiske råd til at komme i gang, men der vil også være spændende tips til de mere erfarne.

Tidspunkt:
25. marts kl. 19.00–21.30 i Kulturmaskinen, Odense C

Pris:
60 kr. for ikke-medlemmer
50 kr. for medlemmer af Praktisk Økologi

Der er begrænset deltagerantal! Send en e-mail til ursula@praktiskoekologi.dk for at tilmelde dig. Din tilmelding tæller først, når du har betalt.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider