Lær at fermentere

Inge Olsen, 1. januar 2024

Hvalsø og omegns selvforsyningslaug indbyder alle til denne workshop.

Tilmeldning senest d. 3.1.

Vi glæder os til at se jer til fermenterings workshop lørdag den 6. januar 09.30–12.00. Vi starter med en kop kaffe inden vi går igang.

Der vil være et lille oplæg så nye i fermenteringens kunst får helt tjek på alt fra saltprocenter til hvordan man skaber anaerobe forhold og undgår mug og eksplosioner.

Vi udveksler smagsprøver, erfaringer, tips og tricks og inspirerer hinanden. Og selvfølgelig skal vi også have fingrene i kålen og afprøve det hele.

Det får du med hjem:
– En tørsaltet kraut med valgfri krydring
– Et glas lagesaltede grønsager
– Et lille hæfte med grundopskrifter på grønsagsfermentering og tips og tricks

Medbring:
– Smagsprøver fra dine egne fermenterede produkter
– Et glas med skruelåg/patentlåg på 1 l
– Et mindre glas med skruelåg/patentlåg
Tilmelding:
Tilmelding sker ved betaling til Mobile Pay Box 8997KB senest onsdag den 3. januar.

Pris:
50 kr. for medlemmer og 75 kr. for ikke medlemmer
Sted:
Skolekøkkenet på Hvalsø skole Se mindre

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider