Dato:
Sted: Rebild Bakker, Rebildvej 31, 9520 Skørping
Østers, svampe, æbler og pandebrød
Oplev en helt speciel dag i Rebild Bakker, hvor vi fejrer Naturens år med en vild »gourmet« bål-middag kreeret og spist i dejligt selskab.
Om formiddagen sanker vi efterårets delikatesser, som vil sætte stilen for middagen. Østers, svampe, samt vinterurter og nødder.
Når høsten er i hus spiser vi en dejlig vegetarisk frokost i varmen på Rebild Vandrehjem tilberedt af Eric Bulow.
I løbet af eftermiddagen kreerer vi i fællesskab fortryllende vilde retter i en luksuriøs bålhytte i Rebild Bakker.
Bordet dækkes med naturens materialer (v. Marian Alberg) og maden serveres ca. 16.
Den får ikke for lidt, for naturen er værd at fejre!
Pris og køb af billetter:
Der er plads til maks. 30 deltagere, ligeligt fordelt på de tre sanke aktiviteter.
Billetter koster 50 kr, da projektet »Vores natur« giver tilskud (tak).
Billetter købes på Billetto
Når I har købt billet bedes I kontakte arrangør for at høre nærmere om hvad I bør medbringe.
Program:
Man kan deltage i en af de tre forskellige formiddagsaktiviteter:
Frokost
Ca. 12.30 Vegetarisk frokost på Rebild vandrehjem v. Eric Bulow med kort foredrag om østers v. Kasper
Eftermiddag
14.00 – Madlavning og dekoration i fællesskab.
16.00 – Vild festmiddag med passende afstand.
17.00 – Oprydning
Sted
Vi mødes til sankeaktiviteter på p-pladsen til Rebild bakker. Frokost er på Rebild vandrehjem og madlavning og fest i Max Henius bål hytten for foden af trappen i Rebild bakker.
Facebook Nak og æd grønne sager: Fleksitarisk Vild Middag
Arrangør:
Gitte Tjørnehøj (kontaktes på mail g.tjornehoj@gmail.com eller SMS 42453709)
og Mere-liv-i-haven netværkene for Himmerland og Aalborg