Om Mere Liv i Haven

Bag Mere Liv i Haven-netværkene står Landsforeningen Praktisk Økologi.

Vi er en non-profit forening for alle, der interesserer sig for økologisk havedyrkning og selvforsyning. De fleste af vores medlemmer er helt almindelige danskere i villahaver, der kan lide at få jord under neglene, nyde hjemmedyrkede kartofler og som elsker den summende lyd af vilde bier i haven.

Har du også lyst til at være med?

Som medlem af Praktisk Økologi får du:

  • Et inspirerende medlemsblad 6 gange årligt
  • Gratis haverådgivning af en frivillig havementor
  • Et lokalt netværk med frøbytte, havedage osv.
  • Rabat på vores årlige Praktisk Økologi Festival (sidste lørdag i oktober)
  • Invitation til årsmødet, hvor vi mødes om et spændende emne

Meld dig ind – det koster 410 kr. om året.

Mere Liv i Haven
I vores forening inspirerer vi hinanden, spreder viden, deler erfaringer, netværker og udfordrer hinanden fagligt. Fordi vi brænder for økologi, bæredygtighed og mere liv i haven. Det er det samme, vi vil med netværkene.

Vi har valgt at vores netværk skal være åbne og gratis for alle, fordi vi ønsker at sprede økologisk haveglæde til hele Danmark. Vi vil have danskerne til at dyrke haverne. Vi vil have, at alle skal opleve glæden over rene, hjemmedyrkede råvarer. Vi tror på, at begejstringen over de hjemmedyrkede måltider og jord under neglene fører til en forståelse for vores jord, natur og miljø.

Kontakt os
Mangler der et netværk i dit lokalområde, så kontakt os. Alle medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi kan få hjælp til at starte et netværk op. Mens det kun er medlemmer, der kan starte netværket op og være tovholder, så kan alle – også dem, der ikke er medlemmer af foreningen – sagtens være medlemmer af netværkene.

Er jeres netværk gået i stå? Så kontakt os også. Vores daglig leder i foreningen er også økofacilitator og har til opgave at hjælpe netværkene med at trives og være aktive.

Kontakt økofacilitator Mikael Elke Lund på mikael@praktiskoekologi.dk

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider