En aften om jord og bioindikatorplanter. med Hervé Lognonné

Dato:

Sted: Hos Kirsten Hansen, Essendrupvej 24, 9260 Gistrup

Hervé vil fortælle os, hvordan vi kan lære vores jord bedre at kende ved hjælp af lav-praktiske tests, og om bioindikatorplanter, disse spontane vildtvoksende planter vi ofte kalder for ukrudt og hvad de fortæller om den jord, de vokser i.

Hervé har dyrket have, med afbrydelser, i over 30 år, altid økologisk.

Han fortæller: »For snart 15 år siden ændrede min interesse for haven sig. Jeg blev mere opmærksom på det som foregår under jorden eller rettere sagt i jorden.

Jeg opdagede en kompleksitet af relationer mellem dyreliv og planteliv. Jeg har sidenhen læst om livet i jorden, om regnormenes og mikroorganismernes betydning – om deres sammenspil, indbyrdes og med planterne – og er blevet overbevist om, at jo bedre jeg støtter det liv, som foregår i jorden, jo sundere en jord og sundere planter vil jeg få«.

Hervé Lognonné er indehaver af firmaet Mit Havelaboratorium

Firmaets formål er at undersøge og formidle forsøg og erfaringer med fokus på samspillet mellem jordfrugtbarhed, jordforbedring og ukrudt.

Det koster 50 kr for medlemmer af Praktisk Økologi og 60 kr. for ikke medlemmer
Der serveres kaffe, the og kage.

Tilmelding er nødvendig, da der max er plads til 25 deltagere og vi desuden skal have mulighed for at aflyse hvis der er for få deltagere.

Tilmeldingsfrist 1. februar 2023

Tilmelding sker via indbetaling på Mobilepay til Kirsten – 21728427

Arrangør : Himmerlandsnetværket

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider