Bæredygtigt havebrug – kursus hos FOKUS Folkeoplysning i Aalborg

Kirsten Hansen, 23. februar 2017

Dette kursus henvender sig til nye eller erfarne haveejere, der ønsker at opnå en levende, sund og bæredygtig have. Undervisningen vil tage udgangspunkt i økologiske principper med hensyn til gode levesteder for dyr og hjemmehørende planter, pasning, kompost og ukrudtsbekæmpelse. Mottoet er » work smarter – not harder« og målet er smukke bæredygtige haver hele året. Under Gitte Tjørnehøjs vejledning får du mulighed for at udvikle en plan for en bæredygtig omlægning af din egen have.

I kurset er indlagt en udflugt til to almindelige privat haver, der er dyrket økologisk, for at se hvordan det kan gøres i praksis. Der aftales fælleskørsel til denne udflugt.

Vi arbejder ud fra Bogen: »Økologisk have – selvforsyning til husbehov« af Jens Juhl, og det anbefales at købe den inden kursusstart eller på kurset. (pris: ca. 250 kr.)

4 tirsdage i ulige uger + udflugt lørdag den 29–4 kl. 12.00–15.30
Første kursusaften er tirsdag d. 14. marts 2017

Kursusholder: Gitte Tjørnehøj – praktisk have-økolog samt underviser, medlem af bestyrelsen i Landsforeningen Praktisk Økologi.

Tilmelding via FOKUS hjemmeside
Her kan du få flere oplysninger om tid og sted for kurset.

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider