Den 5. og 7. december gæster Anne Hjernøe Odense og Aalborg, hvor hun deler ud af sine bedste tips til at gøre maden så velsmagende, at du ikke savner sødt eller salt bagefter. Samme dage afholder vi også workshop for fødevareproducenter.
FOREDRAG MED ANNE HJERNØE
Kender du fornemmelsen af at stå ude i køkkenet efter aftensmaden og lede efter chokolade, kage, slik eller popcorn? Er du egentlig mæt, men mangler alligevel et eller andet udefinerbart? Det kan afhjælpes ganske let. Få masser af tips, tricks og idéer til hvordan du gør, i dette inspirerende foredrag af Anne Hjernøe.
De fleste kender nok Anne Hjernøe for de mange tv-programmer, hvor hun laver mad, men udover at være tv-kok er hun også kogebogsforfatter og fødevareudvikler. Og er der noget, hun ved noget om, så er det smag.
Hvad er de 5 grundsmage, og hvordan indarbejder du dem i et måltid så maden bliver bedre – og hvorfor nøjes med de 5 grundsmage? Når du tager alle sanserne med, og kombinerer dem med viden om kemi og nervesystemet, så bliver smagsverdenen pludselig udvidet fra de traditionelle 5 grundsmage til de 10.000 smage som mennesket er i stand til at skelne i mellem.
Anne Hjernøe giver dig også denne aften en spændende og humoristisk indføring i brugen af lokale råvarer og sæsonens gode produkter krydret med lidt økologi og historier om det gode måltid.
Foredraget varer ca. 45. minutter, hvorefter der vil være plads til spørgsmål. Der vil være forfriskninger inkluderet i billetprisen.
Odense den 5. december kl. 19.00 – køb billet
Aalborg den 7. december kl. 19.00 – køb billet
Der er selvfølgelig rabat til medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi.
WORKSHOP FOR FØDEVAREPRODUCENTER
Vi afholder også workshop for fødevareproducenter inden foredraget med Anne Hjernøe. Workshoppen henvender sig til alle, der producerer fødevarer, og som gerne vil have hjælp til salg, markedsføring, kvalitetsstyring og strategi. Både helt små og større producenter kan få gavn af workshoppen.
Workshoppen foregår:
Odense den 5. december kl 14.00 – køb billet
Aalborg den 7. december kl. 14.00 – køb billet
(der er medlemsrabat til medlemmer af Praktisk Økologi)
De 3 eksperter, der vil dele ud af deres viden og erfaringer, er Anne Hjernøe, Malene Aaris og Klaus Sall.
Anne Hjernøe er journalist, kogebogsforfatter og fødevareudvikler. Hun vil præsentere dig for udvikling af sortiment, smag og fødevaretrends og hjælper dig med at inspirere din målgruppe gennem opskrifter og fortæller om produkter.
Malene Aaris er markeds- og eksportrådgiver, leder af Mad i Ridehuset og af Bio aus Dänemark. Hun tager dig ind i verdenen af salg til grossister, udstillinger og fødevare-events og klæder dig på til eksport.
Klaus Sall er biolog og ejer af Sall&Sall Rådgivning. Han gør dig klogere på kvalitetsstyring, fødevaresikkerhed og strategi og forretningsudvikling.
Dagens program:
14.00 Velkomst
14.10 Produktudvikling og forbrugerinspiration v. Anne Hjernøe
14.40 Dialog, spørgsmål og tanker om Annes oplæg
15.00 Salg til grossister, udstillinger og events og eksport til udlandet v. Malene Aaris
15.20 Dialog, spørgsmål og tanker om Malenes oplæg
15.40 Kvalitetsstyring, fødevaresikkerhed og strategi og forretningsudvikling v. Klaus Sall
16.30 Praktisk madlavning med jeres varer. Vi smager og udvikler
17.30 Fællesspisning
Workshoppen slutter 18.30. I prisen er inkluderet forfriskninger i løbet af eftermiddagen og aftensmad. Vi håber at du vil tage egne produkter med – og rigtig gerne skrive til info@praktiskoekologi.dk, hvad du tager med, så vi kan supplere og ved, hvad vi skal arbejde med.
Med venlig hilsen
Mikael, Økofacilitator i Praktisk Økologi
Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.