Aarhus

Info

Antal medlemmer: 66

Kontakt: Mikael Elke Lund
aarhus@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

FrøPopUp til Aarhus Mini Makerfaire?

Anne Holtegaard, 5. juli 2018

Hej med jer kære netværk :)
Jeg er blevet kontaktet af Jane Kunze, med teksten nedenunder.

Hvad siger i – giver det mening rent frømæssigt eller er det ligemeget hvor meget vi har at give af og hvad tid på året det er? Nogen der vil afsted. Jeg kan ikke stå for det, da min kæreste er med også (med noget IT), så jeg har vores pige at passe :)
Jeg tænker det som sædvanligt kunne være et delt arrangement mellem PØ/MereLivIHaven og Frøsamlerne. Så jeg vil prøve at skrive til Frøsamlerne også – selvom flere herinde nok også er medlem der :)

Hej Anne

Jeg ved at oktober ikke nødvendigvis er en superaktiv måned for »grønne fingre« og frø-bytte, men vi vil alligevel gerne høre jer, om I kunne have lyst til et være med til Aarhus Mini Maker Faire i år.

Jeg sender jer lige linket til tilmelding, så I kan tjekke ud, om det er noget for jer, men I er også meget velkomne til at skrive, hvis der er spørgsmål eller andet;-)

https://aarhus.makerfaire.com/deltag-som-maker/

Vi plejer at sende tilmeldingen ud til sidste års deltagere en uges tid før vi ligger det op på facebook mv., men ville også lige sende det til jer, fordi det kunne være fedt at have jer med;-)

Vh, Jane

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider