Aarhus

Info

Antal medlemmer: 74

Kontakt: Anne Sofie Laursen
aarhus@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Kære medlemmer i Aarhus-netværket

Jens Winther Kristensen, 3. juni 2016

Den 29. oktober løber årets Mere Liv i Haven Festival af stabelen i Aarhus. I styregruppen har vi brug en del energi på at finde et godt sted, hvor vi kan være, og det er nu ved at falde endeligt på plads. Der mangler stadig lige en enkelt underskrift, men så er det også officelt og kan meldes frit ud.

Det vi skal som det næste, er at få stablet en masse spændende værksteder på benene. Vi har allerede været lidt i gang, men tanken er nu at kickstarte arbejdet med at få fat i folk og ideer på et møde nu på torsdag den 9. juni. http://merelivihaven.dk/aarhus/tavle/netvaerksmoede_16_juni_19_21/

Der er ikke nogen specielle forventninger til, at nogen yder noget ud over det, som de har overskud og lyst til. Men jo flere vi er, desto flere ideer kommer der i luften, og jo bedre har det hele mulighed for at blive. Så kom glad nu på torsdag kl. 19 hos Lisbeth i Graven 10.

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider