Bier

Info

Antal medlemmer: 18

Kontakt: Mette Hansen
bier@merelivihaven.dk

Deltag i netværket

Ny bifilm i biografen: Miraklerne

Dato:

Sted: Grand Teateret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København K

Kom til forpremiere på ‘Miraklerne’ d. 27. juli i Grand Teatret! Vi fylder biografsalen med blomster og glassene med naturvin og har inviteret Søren Ryge forbi til en snak om bier. Det bliver en uforglemmelig aften!

Italienske Alice Rohrwachers ‘Miraklerne’ får biografpremiere d. 6. august, og i den anledning vil vi i NATLYS gerne invitere til en intim forpremiere. ‘Miraklerne’ vandt Juryens Grand Prix på sidste års Cannes-festival, og er en fintfølende og smuk film om en helt særlig familie i Toscana. 13-årige Gelsomina bor sammen med sine forældre og søskende på et afsides husmandssted, hvor de lever af at producere honning efter traditionelle metoder. Men en dag kommer et stort anlagt tv-show til egnen og Gelsomina drages af både den smukke værtinde og den moderne verden hun repræsenterer. Det bliver en sommer, hvor alt forandrer sig for den lille familie.

‘Miraklerne’ er en film om natur – om den menneskelige natur, om den natur som er ved at forsvinde og om den natur vi deler med bierne. Derfor har vi allieret os med Danmarks førende havemand, Søren Ryge, som vil introducere filmen og fortælle lidt om bier og blomster. I filmens ånd vil biografsalen blomstre og vinen vil være af den mest naturlige slags!

Så kom med til en helt speciel biografoplevelse d. 27. juli, kl. 19:00 i Grand Teatret. Billetterne koster 90 kroner og kan købes her: var.ebillet.dk/simple/buy.listtt.aspx?act=Buy&refno=311774&orgno=108&sysno=3

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider