Bøgestrømmen

Info

Antal medlemmer: 23

Kontakt: Søren Vissing Nielsen Og Lars J. Larsen
boegestroemmen@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Opsamling af første møde og fremtidige planer

Ronja Kleiter, 19. januar 2018

Hej alle.

Tak for et godt møde onsdag aften.

– Vi starter med temaet Æbler og Søren laver en ansøgning til Mikael (daglig leder i Praktisk Økologi) på podeudstyr og lille-mosteri som vi kan bruge til arrangementer, fælles æblepresning/mostning både internt i vores gruppe, men måske også udadtil når sæsonen for modne æbler nærmer sig.

– Vi skal arrangerer foredrag omkring biodiversitet – Frø – Vild have – Sanke i naturen. Hvis nogle af jer har konkrete ideer til foredrag eller udflugter, så sig endelig til.

– Ronja er primær konkaktperson og Søren er backup.

Ronja Kleiters telefon nummer er: 42 21 06 26. Læg gerne en besked om hvad det drejer sig om, hvis jeg ikke tager telefonen.

– Foreslag til nyt navn til vores facebook gruppe; https://www.facebook.com/groups/934110336764277/. Forhåbentlig får vi masser af flotte fotos og begivenheder at skrive om, når vi kommer rigtigt igang med vores podeeventyr og udflugter. Disse vil være velkommen både sendt til Ronja eller man kan selv uploade dem på vores facebook og netværkets side på Mere liv i haven; https://merelivihaven.dk/boegestroemmen

Ideer i støbeskeen:
– Samarbejde med andre lokale netværk
– Og andre organisationer/foreninger
– Besøge Farendløse Moster; www.farendloesemosteri.dk
– Besøge Ritt Bjerregårds gamle plantage
– Fælles have/plantage
– Mere Liv I Haven Festivalen
– Lokal festival

Program for de kommende måneder:

Februar: Ronja finder plads i Bykontoret i Vordingborg en hverdag aften 19–21. Nærmere info følger. Tag gerne med hvad du har af overskud, så kan vi bytte/smage fra haven/naturen/reolen/køleskabet. Vi arbejder videre med at forventnings afstemme hvad dette netværk skal rumme og møder gerne flere som vil være med. Så tag gerne din have/natur/økologi interesserede under armen. Meld til Ronja hvor mange i ca. kommer, så vi kan sørge for lidt lækkert.

10.marts: Kl 14. Rytzebækgård www.rytzebaekgaard.dk – Økologisk æbleplantage

7. eller 14. april: kl 13 Flemmings planteskole i Ugledige flemmings-planteskole.dk – Podning af æbletræer

12. maj: kl 11: Middelalderhaven i Stege på vestsiden af kirken. www.middelalderhaven.dk Vores netværk har en bod og der er lille markedsplads.

Vi glæder os til de mange spændende ting i vente.

Hilsen Søren og Ronja

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider