Fantastisk dag hos Lotte og Per i Bakkely!

Thake Fogh Cordt, 14. juni 2024

Vi havde en utrolig inspirerende dag i selvforsyningsparadiset Bakkely hos Lotte og Per. Deres engagement og passion for bæredygtig dyrkning var tydelig og smittende. Vi blev vist rundt i deres smukke have, som er opdelt i forskellige områder, herunder skov/permahave, køkkenhave, drivhuse, og hønsegård.

Jeg synes det var særligt spændende at høre om deres innovative idé med en skovhønsegård, der ikke kun giver æg men også producerer en stor del af hønsenes mad:-)

Deres tilgang til at dyrke gamle, robuste grøntsagssorter og flerårige planter, samt fokus på biodiversitet og kulstoflagring, er virkelig inspirerende.

Vi takker Lotte og Per for deres gæstfrihed og for at dele deres viden og erfaringer med os. Det var en dag fyldt med læring og gode samtaler.

Næste arrangement:
Vi glæder os allerede til næste »Åben Have«-besøg hos Louise den 15. september. Louise har en pragtfuld skovbryns have, som vi ser frem til at udforske. Mere information følger snart!

Bakkely

Bakkely

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider