Nyt fra netværket

Jette Andersen, 18. februar 2016

Kære netværkere
Der er sket lidt nyt i vores vinterdvaletid.

Det Økologiske Inspirationshus, nu også kaldet ByØko huset er kommet tættere på os, idet Greness Minde Fonden, der betaler den månedlige husleje, har indgået et samarbejde med Praktisk Økologi, så nogle af vore, bl.a. Sandra, sidder derovre, og vi har mulighed for at booke os ind med arrangementer. Har du forslag og ideer til sådanne, så har vi sammen mulighed for her at realisere dem, henvend dig i fald til Jette, mig eller Sandra.

Lørdag d. 20/2 kommer Jens Juhl, der er super til dyrkning, høns og alt det, vi holder af. Han er i Det Økologiske inspirationshus, Allegade7, Baghuset, 2000 Frederiksberg fra kl. 11.30–13.00. Der er frø popup fra kl.11–17.

På nettet har du måske set navnet »Kbhvn. Vest«, som Sandra har døbt vores område. Selv har jeg navnet »Kbhvn. sydvest og Frederiksberg«som nuværende forslag. Vi er få i det nuværende »Valby-Frederiksberg« netværk, så vi (Jette, Anja/Vesterbro og jeg) vil foreslå at slå netværket sammen med Vesterbro og Sydhavnen for, at det kan blive mere dynamisk og interessant. Har du forlag kommentarer desangående, så skriv til mig: b.hindsberger@webspeed.dk

Nu er der under 2 uger til kalenderen siger: forår. Det er vi nogle, der glæder os til
PØ hilsner
Birthe Hindsberger

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider