FOREDRAG + MÅLTID
Økologisk Husholdning: Spis efter sæsonen
Med Annemette Bach
Hvordan få du velsmagende og varieret mad af høj økologisk kvalitet på bordet året rundt?
Et af den økologiske husholdnings grundprincipper er, at spise frugt og grønt i sæson. Sæson betyder friske, lokale varer, og måske dyrker du selv en del af det? Annemette Bach fra Frugtformidlingen giver tips til at variere sæsonens høst med tilsmagninger fra alle verdenskøkkener, og ideer til at forlænge sæsonen på glas og flasker. Med både moderne og gamle husholdningskneb kan vi få lokale økologiske varer på bordet hver aften året rundt som velsmagende hverdagsmad.
TID OG STED
Sted: Maria Bastholm Køkken & Kursusværksted
Randsbuen 107, 7000 Fredericia
Tid: d. 11. oktober kl. 17.30–21.00
BILLETTER
Billetter koster 50 kr. for foredrag / 135 kr. for middag
Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.