Haveambassadørerne

Info

Antal medlemmer: 76

Kontakt: Mikael Elke Lund
kontakt@merelivihaven.dk

Forårstræf 2018 på Himmelbjerggaarden

Dato: søndag den 25. februar 2018 kl. 13

Sted: Himmelbjerggaarden, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry

Dette års forårstræf bliver på Himmelbjegrgaarden ved Ry

Der kommer et mere detaljeret program for weekenden. Har du lyst til at hjælpe med planlægning af det praktiske inden weekenden så skriv til mig på mikael@praktiskoekologi.dk

Jeg har lånt værelser, mødelokale, køkken og dejlig natur. Resten kommer vi selv med, vi er fælles om det praktiske, madlavning og opvask mv.

Tilmeld dig via den invitation somj eg har sendt på mail, har du ikke modtaget en mail. Så er det fordi jeg ikke har en opdateret mail adresse på dig. Send mig en mail – Tak!

Her er linket til tilmeldingen:
https://praktiskoekologi.nemtilmeld.dk/1/

Himmelbjerggaarden er et visionært inspirations center.

Læs mer om stedet her: himmelbjerggaarden.com

Himmelbjerggården er nænsomt ved at udvikle sig til et inspirationscenter for en bred vifte af aktiviteter og initiativer på tværs af samfundets offentlige og private sektorer.

Vi har – både ude og inde – rigelig plads til rigtig meget, og vil gerne inspirere til nytænkning og positiv udvikling inden for bl.a. sundhed, stressbehandling, sunde fællesskaber, nyskabende ledelse, social-innovation, grøn energi, genbrug, cirkulær økonomi og biodynamisk planteavl.

Centralt for alle områdets aktiviteter er det overordnede og visionære hensyn til mennesker, natur, miljø og at alle centrets fælles innovationer udvikles til gavn og glæde for vores kommende generationer.

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider