Haveambassadørerne

Info

Antal medlemmer: 76

Kontakt: Mikael Elke Lund
kontakt@merelivihaven.dk

Opskrifter fra weekend 2

Sandra Villumsen, 12. december 2014

Mette har lige sendt to opskrifter fra lørdagsmiddagen i skolehaverne:

Jordskokkepate

  • 150 g porre
  • 2 fed hvidløg
  • 250 g jordskokker groftrevet
  • 250 g svampe hakkede
  • Håndfuld salvie finthakket
  • 50 g hakkede mandler
  • 1 dl rasp
  • 1 dl fløde eller Bouillon
  • 200 g revet ost
  • 3 æg
  • Salt, peber, sennep og røget paprika

Svits porre og hvidløg og kom det i et fad. Svits så svampe hård. Bland alle ingredienser og kom dem I et fad. Bag pateen ved 200 grader I ca. 30–40 minutter alt efter formens størrelse.

Svampesovs

  • 1 løg
  • 100 g svampe
  • 40 g olie
  • 25 g mel
  • 50 g f.eks. Ribsgele
  • 4 dl bouillon
  • 1 dl fløde
  • Salt, peber nip røget paprika

Lad løgene stege så de karamellisere og svampene så de tager farve. Så sovsen bliver mere brun end lyserød.

Blend suppen og sigt den eventuelt og tilsæt evt. flere stegte svampe efterfølgende

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider