Naturen ind vi byen (i Visse) projekt

Gitte Tjørnehøj, 4. juli 2020

Kære alle

Vi – ja Mere liv i haven netværkene har ansøgt en lokal pulje under det landsdækkende projekt »Vores natur«. I har sikkert set natur udsendelser på DR fra dette projekt.

Vi har fået 50.000 kr.til et projekt »ud i naturen og Naturen ind i byen« der skal foregå i Visse. Men ALLE er velkommen uanset bosted.

Der var planlagt 19–20 aktiviteret fra april til juli, men på grund af Corona har I ikke hørt om det før nu. Nu rummer projektet 12 aktiviteter fra juli til oktober. I skal være velkomen som almindelige deltagere til aktiviteterne. MEN

Jeg vil gerne have hjælp til de aktiviteter der drejer sig om Naturen ind i byen, for det er faktisk have aktiviteter, hvor vi skal promovere og give starthjælp til økologiske og biodiverse haver – og ikke mindst reklamere for PØ. En fantastisk chance.

Jeg har i Juli brug for
1. en »doven have« vi kan lave havebesøg i – helst i uge 29. Der er penge i projektet til at servere kaffe mm. Selvfølgelig skal der lige siges lidt om PØ og uddeles materialer, hvis vi har nogen.

En doven have er her defineret som i bogen af Rie Post
»Filosofien bag den dovne have er at udnytte naturens spilleregler, så haven bliver medspiller i stedet for modspiller.« Masser af smukt blomstrende bunddække…

2. Hjælpere til en aktivitet d. 12 juli kl. 10–12 med børn (og deres voksne) der skal lave fuglebade af ler underskåle.

eller 3. I samme tidsrum agitation for PØ

Jeg HAR ingen anelse om hvor mange der kommer. Jeg glæder mig for hver familie vi ser.

Vil I vide mere om alle aktiviteterne – også natur aktiviteterne kan I se dem på siden økolonien (min kolonihave)
Indbydelserne vil komme hen af vejen.

Jeg følger om om et par uger med de øvrige ting jeg gerne vil have hjælp til, men allerede nu kan jeg afsløre at der d. 10 september vil være et stort arrangement i samarbejde med GUG planteskole, hvor Jens Juhl kommer der i løbet af eftermiddagen og holder foredrag om aftenen. Der kan vi være tilstede også til at tale økologisk have med folk og uddele promo materiale… det vil jeg helt sikkert gerne have folk til. Samtidigt er der familie aktiviteter med at bygge insekthoteller og så spiselige stauder – måske du vil hjælpe der.

mvh Gitte Tjørnehøj, Visse

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider