DEBAT: Hvorfor stiller ingen mon spørgsmål?

Malene Mann Sørensen, 16. april 2015

Jeg har tænkt over, hvorfor mon der ikke er nogen, der skriver spørgsmål til Mere Liv i Haven Husholdning. Der er foreløbig kun kommet RÅD og tips og info om begivenheder.

Lars har endda lavet et, omend simpelt, katalogiserings-system… stadig ingen spørgsmål.

Efter greb i egen barm kommer jeg lige med et par bud på, hvad denne totale udeblivelse af spørgsmål kan skyldes – så er jeg spændt på at læse / høre på Livø, hvad I tænker.

1) Jeg synes selv, at jeg er ret klog på bæredygtig husholdning – har innoveret og samlet op gennem et snart langt liv. Så skal jeg vel ikke spørge, men svare!?

2) Alligevel har jeg fundet ca 10 spørgmål, som jeg kunne præsentere for jer. Om ikke andet som test for siden. Men så er det, at jeg tænker: Jeg kunne jo lige søge lidt på nettet, måske ligger der et svar lige for, og så kunne jeg jo skrive det som et RÅD. Så var jeg ikke den eneste der stillede spørgsmål – meget passende, da jeg jo er ret klog! (på bæredygtig husholdning). Og så sker der »selvfølgelig« det, at jeg ikke kommer videre, jeg får ikke undersøgt problemet, og så sker der ikke noget som helst – og det var jo også spørgsmål, vi ville teste.

3) Målgruppe- og procesforvirring: Havenyt.dk er jo både til nybegyndere, spørgsmål og stof til viderekomne og virkelig garvede – og der er Karna & Co til at holde styr på det hele. Hvad er vi? Jeg synes (også) at vi skal være / udvikle os til at blive et site for alle de unge mennesker, som ikke ved noget om husholdning hjemmefra, og som gerne vil lære det på den bæredygtige måde. Men de er der jo endnu ikke til at stille spørgsmålene.

Glæder mig til at se mange af jer på Livø!

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider