Eftertanker om husholdning i PØ

Lars Sonne-Hansen, 17. juli 2015

Nu er det skønne mundrette ord husholdningskundskab så blevet en del af PØs formål. Der var da også stor interesse for husholdning blandt aftenopvaskehold på Livøog ved diverse samtaler hen over mødet.

Tak til Malene for indlæg om hvorfor det her med spørsmål og svar ikke skaber aktivitet. Og tak til Anja for betragtninger om sociale medier, og til Anne Grethe for at foreslå at indsnævre feltet.

Jeg tænker at netværkets rolle netop kunne være at komme med input til hvordan foreningen skal arbejde inden for dette felt. Jeg forstår vores kære formand, og flere andre med hende, sådan, at husholdning har potentiale til at blive det nye havenyt. Det kræver imidlertid ressourcer vi pt ikke har.

Vi har Mere liv i haven portalen, kan måske starte en facebookgruppe (jeg har personligt aktivt frameldt mig det medie). Twitter er også en mulighed. Jeg har startet #HoldHus hvor jeg skriverdagens husmorfif indtil jeg slipper tør.

Vi kan så mødes ved årsmøder og festivaller og i samme sammenhæng stå for værksteder, der konkret anviser veje til mere bæredygtig husholdning.

Jeg tænker, at vores netværk nok først og fremmest tiltrækker garvede, men sikkert også meget ydmyge husholdere, som ikke mener, at det de kan, er noget særligt, og at det de ikke kan ikke er værd at udstille/spørge om. Og deri tager (v)i så grueligt fejl!

Lad os være nysgerrige og mangfoldige og dele stort og småt her på siden.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider