Kom til netværksmøde i Storkøbenhavn

Dato:

Sted: Det økologiske inspirationshus, Allégade 7, 2000 Frederiksberg

Kære Medlem af Praktisk Økologi

I Storkøbenhavn har Praktisk Økologi sammen med lokale medlemmer, de seneste år oprettet flere små netværk. Tilslutningen var god i starten, på det seneste har den ikke været så overvældende. Der er stadig en kerne af medlemmer, som fortsat mødes omring foreningens kerneværdier. Vi arbejder for fremme økologisk havedyrkning og levevis. Blandt andet ved dele viden og erfaring i gennem samtale og handling.

Jeg vi gerne sammen med to af foreningens grønne ildsjæle, Lise Buch og Jette Andersen, invitere dig til et genopstartsmøde af de Københavnske Mere Liv i Haven netværk. Vi invitere lokale medlemmer fra hovedstadsområdet, og medlemmer fra de eksisterende netværk. Mødet bliver holdt i det Økologiske Inspirationshus, Allégade 7, 1. sal, på Frederiksberg, tirsdag den 2. maj klokken 19.00 til ca. 21.00

På mødet vil Jette og Lise fortælle om deres erfaring med netværksaktiviteter, og Mikael Elke Lund, fra Praktisk Økologi vil fortælle, generelt om lokale netværk og hvordan de arbejder rundt i landet. Sammen med dig, snakker vi om hvad vi kan lave sammen. Inden vi forlader mødet har vi planlagt de næste 2–3 netværksmødes indhold/tid/sted/dato.

Vi håber at rigtig mange af jer har lyst til at møde op.

For at holde lidt styr på hvor mange der kommer, så skal du tilmelde dig hos Mikael på mikael@praktiskoekologi.dk Skriv »jeg kommer til netværksmøde 2. maj« i emnefeltet.

Mange grønne hilsner

Jette, Lise og Mikael

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider