CPH Garden – PØ Stand

Randi Lauridsen, 22. maj 2019

Hej
Jeg har følgende forespørgsel på vegne af PØ.

Der er en fra Holbæk der kan stå i standen d. 21 juni, men har ikke transport mulighed.

Derfor forespørges der specifikt på, om der er nogen i området der kan stå i stand d. 21 Juni, og tage hende med? (Der spørges også i Holbæk netværket)
Men også bare generelt om der er nogen der har mulighed for at stå i PØ stand en af dagene.

Se nedenstående for henvendelse.

Hjælpere til Praktisk Økologi’s stand på Copenhagen Garden haveshow 2019
i Ballerup torsdag d. 20/6 til søndag d. 23/6.

– Eller
Kom gratis ind til Copenhagen Garden 2019 – mod at give en hånd
Haveselskabets haveshow Copenhagen Garden er en intens og inspirerende oplevelse, med mange smukke stande, udstillingshaver, foredrag, debatter og kåringer. Det er virkeligt en oplevelse. Første show blev holdt for to år siden, hvor vi også var med.

Vores plads i showet er i foreningsteltet, sammen med mange af de andre grønne foreninger, plante klubber og meget mere. Vi finder det vigtigt, at vi er tilstedet i denne sammenhæng for at fortælle om, hvordan man kan dyrke have økologisk uden brug af kunstgødning og gift, hvilket jo ikke altid er en selvfølge.

Vi har brug for frivillige der vil hjælpe på standen. Man skal have lyst til, at fortælle gerne med udgangspunkt i egne praktiske erfaringer. Og i tråd med foreningens kernefortælling, som du kan læse her.

Alle former for hjælp bliver taget imod med kyshånd. Det kræver ikke særlig forudsætning eller ekspertviden. Vi er altid flere på standen og hjælper hinanden.

Bemandingen af standen er organiseret i vagter af to timer (= 4 vagter fordelt fra 10–18). Vi vil meget gerne man tager flere vagter. Der er hver dag en stand-ansvarlig til stede ud over vagterne. Den eller de dage man har vagter har man gratis adgang til showet, som man så kan besøge, når man ikke selv har vagt.

Vil du tilbyde din hjælp, eller høre mere om vores deltagelse på Copenhagen Garden.

Så kontakt:
Gitte Tjørnehøj, praktisk økologi, Aalborg og Himmerland på
g.tjornehoj@gmail.com eller 51420677
PS: Der er blevet forespurgt om vi kan dække transport og det kan vi desværre ikke. Det eneste vi kan lokke med er »fribilletten«.

Alle de bedste hilsner
Praktisk Økologi

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider