DET FÆLLES BEDSTE – Det sidste som mangler

Unavngiven bruger, 10. april 2016

kære alle,

www.detfaellesbedste.dk – folketræf i hvalsø fra den 22–24 april 2016, er ved at være godt i luften. Tilmeldingen er åben til den 15. april – og der er pt. 700 tilmeldte. Vi regner med det dobbelte. Grunden til at det er vigtigt at I alle sammen går ind og tilmelder jer, er hvis I gerne vil spise med. Vi forsøger at undgå madspild og laver kun mad til de, som har bestilt. HUSK din egen tallerken og bestik, kop og glas. ELLERS er folketræffet åbent for ALLE: https://www.oekologi.dk/tilmelding/2016/det_faelles_bedste_2016/

I kan stadig nå at have gæster boende, hvis I har en seng til overs. tilmeld jer som værter her: https://www.oekologi.dk/tilmelding/2016/det_faelles_bedste_2016/

Vi mangler nogen, som vil hjælpe frivillig Anja Barfoed her i kommende uge, med at dele flyers ud og snakke med folk – og fortælle om DFB, som kommer hjem til Hvalsø Station – tirsdag og fredag fra kl. 15 til 17. Meld dig til denne vigtige tjans hos Anja Barfoed, her: anjabarfod@gmail.com – også hvis du bedre kan en morgen eller en anden eftermiddag. Det er vigtigt at vi er på stationen, hvor der kommer mange mennesker og vi kan snakke med mange. Anja har flyers og vil være tovholder. TAK for alle, som vil hjælpe her.

Endelig kan vi altid bruge nogen, som er kendte i hvalsø, og som har lyst til at give os 2 timer til at gå rundt i byen og være agent, mens folketræffet kører. Agent betyder at du i hold af 2 og 2 går rundt i byen med en rygsæk og hjælper og guider mennesker, som har brug for hjælp til at finde vej mm. skriv til Carsten på frivillig@detfaellesbedste.dk om, hvilken dag, du gerne vil hjælpe med denne tjans – og få gerne din nabo med. Det er bare bedsts, hvis det er lokale, som står for denne del.

Hvis nogen har spørgsmål – eller hører om nogen i HValsø, som er bange eller kede af det, så ring til mig, 26713254, så vil jeg forsøge at svare.

Det endelige program kommer på hjemmesiden den 16. april – jeg kan allerede sige at der kommer 20 bands, 170 workshops, 40 aktivieter, 70 boder – og at det bliver stort og lækkert og smukt og meget dejligt – og jeg glæder mig meget til at se jer allesammen.

Vores netværk har også en bod til folketræffet og hvis du vil hjælpe der, så skriv til Grete eller Inge.

MANGE GLADE knus og tak for al hjælp. GLÆDE fra Trine

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider