Tanker fra vores første sæsonmøde

Unavngiven bruger, 17. marts 2015

vores første møde på Hvalsø Spisehus gav følgende ønsker til vores 2015 havesæson. Alle må altid byde ind og arrangere, skrive og komme med ideer. Det her var starten:

Vi håber at rigtig mange vil lave åbne havelåger – skriv endten til Grete, eller opret din åbne havelåge i kalenderen. Alle synes de får så meget ud af at komme ud og se haver. SÅ åbn havelågen! Vi håber at landsbyer ligesom Kisserup vil holde åbne havelåger og vi håber også at Paradisbakkerne vil. Inge i Særløse holder åben havelåge den 21. juni – og hun siger at du også er velkommen til at skrive til hende, hvis du gerne vil høste blomsterengfrø i efteråret.

sidste år var det så dejligt at være sammen på ledreborg livsstilsdage i pinsen, så det gør vi igen fra den 22. til den 25. maj – sidste år, kom allle fra havenetværet med noget fra haven og det vakte stor interesse og der var rigtig meget snak og masser af deling af frø og materialer. Hvis du vil være med, så skriv til Grete.

2. juni er vi inviteret til lugedag på Muld i Vipperød – et 5 hektar stort øko speciallandbrug med stor biodiversitet. Vi får rundvisning, vi luger og så serverer MULD, som tak et godt måltid mad.

6. maj er der åben havelåge hos Grete i Vester Såby – her kan du hente alle de udplantningsplanter, som du købte til mere liv i haven festival den 19. marts i hvalsø kulturhus

Ellers ville folk gerne vide mere om: tips og tricks i drivhuset, regnvandshåndtering, stauder, juleroser – så hvis der sidder nogen derude, som kender nogen, som kender nogen…eller måske du kunne fortælle om grønne emner til os andre?

og så håber vi på æblemosteri i dumpedal
og åben havelåge i georginehave og at vi sammen skal på høstfest i Lejre.

OG at du har det godt, og byder ind, når du har noget på hjerte, som du gerne vil dele. Alt er velkomment – og vi taler på alle niveauer!

gode tanker fra sisken, inge, grete, annemarie, annette

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider