Vil I være med til at lave gåture mod giftregn i vores kommune – gerne flere steder?

Trine Krebs, 29. august 2016

kære alle,

I PØ opfordrer vi alle borgere til at lave gåture mod giftregn den 1. oktober 2016. fra 10.00 til 12.00
I kan læse mere om det her:
https://www.oekologi.dk/projekter/giftregn_nej_tak/
Kort sagt handler det om, at det ikke kun er en sag mellem økologer og konventionelle landmænd, at der kasserers partier med økologisk frugt og grønt, som er forurenet med aktivistoffet prosulfocarb, som stammer fra landbrugets næstmest anvendte sprøjtegift. Når giften findes steder, hvor den ikke må være – og den er kommet der, fordi giften altså vandrer med vejr og vind, så betyder det at enhver haveejer, enhver borger i danmark sandsynnligvis også får giftregn i haver og hoveder – DET vil vi i PØ gerne gøre opmærksom på.

Vi håber at MANGE over hele Danmark vil lave gåture mod giftregn den 1. oktober. Det er ikke en demonstration, eller meningen at der skal råbes eller skældes ud. Det er et forsøg på at vise, at vi er mange borgere, som gerne selv vil kunne vælge, om vi vil have giftregn i haver og hoveder.

I PØ vil vi forsøge at bruge de mange lokale gåture i national presse, og gøre politikere og borgere opmærksomme på, at vi gerne vil have et valg.

Håber I alle derude, vil lave lokale gåture mod giftregn den 1. oktober – Her finder I vejledning til at lave en gåtur: https://www.oekologi.dk/projekter/giftregn_nej_tak/

SKRIV eller ring til mig, hvis I har tanker/ideer eller kommentarer. TAK fra Trine Krebs – tlf: 26713254

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider