Åben gårdbutik og have på Aalykke

Mette Wethje Skjødt, 28. juli 2022

SÅ SKER DET ENDELIG!

Vi har knoklet og første weekend i september kan vi slå døren op for Nordsjællands nok mindste, men også hyggeligste lille gårdbutik.

Så kom til Åben Gårdbutik og Have kl. 11–16 den 3.-4.september 2022 på Aalykke og oplev et familiedrevet husmandssted på landet med selvforsyning i smukke omgivelser.

På Aalykke er kernen NATUR OG MAGI I HVERDAGEN og vi bestræber at leve livet i samhørighed med naturen og landskabet omkring os og at lytte til og følge årtidernes rytme og puls.

I butikken vil du finde:
–Aalykkes vidunderlige honning.

–Smukke lammeskind fra vores lille besætning af Gutefår og Spælsau.

–Lækkert garn spundet af ulden fra vores gamle nordiske fåreracer Gute og Spælsau.

–Uld- og strikkeudstyr.

–Håndlavede koldrørte sæber med urter fra Aalykke.

–Frø og planter fra Aalykke.

–Hånddyppede lys.

–Brugskunst og beklædning.

–Pileflet.

–Urtesalt.

–Grønt og blomster fra Aalykkes haver.

Man kan udover et besøg i gårdbutikken gå på opdagelse i køkkenhave, frugthave, prydhave og drivhuse med lyden af rindende vand fra både havebassiner, springvand og Æbelholt Å i baggrunden. Der vil være mulighed for at hilse på og høre om slagtekaniner, høns, får og bier.

Desuden har vi sidste år sat spaden i jorden til anlæggelse af en bio-svømmesø, og den er denne sommer i sin afsluttende fase. Dette fortæller vi selvfølgelig gerne om.

Man kan vandre en tur i Aalykkes skov af snoede stier mellem gamle og nye træer – i en skov, som drives med henblik på biodiversitet og sankning.

Der vil være masser af muligheder for at sidde ned, og man er meget velkommen til at medbringe madpakken og termokanden, og ellers kan man købe te/kaffe og et stykke hjemmebagt kage.

VEL MØDT – Mette og Nicolai

Adresse:
Aalykke
Åvej 8, Kappelskov
3320 Skævinge

Fremover vil gårdbutikken have åbent efter aftale, i forbindelse med kurser og events, samt ved særlige lejligheder, som udmeldes her på facebooksiden samt på hjemmesiden www.aalykkefarm.dk.

Desuden arbejder vi på at lave faste åbningstider efter ringeklokkeprincip, men mere om dette udmeldes, når det falder på plads.

NB!

–Der er mulighed for parkering.

–Vi elsker dyr, og har selv mange, og derfor er det desværre IKKE muligt at tage sin hund med på Aalykke!

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider