Forårshavemarked i Skævinge

Milena Roux, 21. april 2022

Havegruppe for Skævinge og omegn holder forårshavemarked søndag den 24. april 2022 kl. 10–14 på adressen Lindebjergvej1, 3320 Skævinge.

Der vil være salg af planter til både prydhaven og køkkenhaven samt drivhuset. Derudover salg af frugttræer, pileflet, blomsterfrø, honning, potter og krukker samt haveblade. Det vil også være muligt at købe kaffe og kage.

På vores havemarked har du i år mulighed for at flette et plantestativ i pil til bønner, ærter, latyrus eller andet, der har brug for noget at klatre på.

Medbring selv en krukke eller spand med jord/sand, som stativet skal passe i.

Du kan komme når som helst i tidsrummet kl. 10–13 og gå i gang med at flette dit stativ. Det tager ca. en lille time at lave et stativ, så den sidste time i åbningstiden, begynder vi ikke på flere stativer.

Du får hjælp af erfaren pilefletter, som også medbringer pil og værktøj.

Pris for lille kursus og ét stativ 200 kr.

Kl. 11 og kl. 13 er det muligt at lære at pode et frugttræ. Kom og se hvordan du kan pode ekstra sorter på dit æbletræ eller helt ompode til en anden sort.

Alt i alt er der lagt op til en hyggelig dag med mulighed for at lære noget nyt og komme hjem med en masse spændende til haven, så kig forbi – vi glæder os til at se dig

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider