Opslag til jordbrugerne. Noget for jer?

Lene Zeidler, 10. oktober 2017

Kom til Inspirationsmøde om Nationalparken d. 17. oktober kl. 19.30 på Skovskolen i Nødebo
Har du som jordbruger i en af de 5 nationalparkkommuner også tænkt på hvilke muligheder Nationalpark Kongernes Nordsjælland kunne rumme? Så er denne aften lige noget for dig.

Mange møder er der blevet holdt for at sætte rammerne for Nationalparken, vi ønsker at gå skridtet videre.

På mødet vil der være oplæg, der giver ideer til, hvor vi kan nå hen. Vi vil helt jordnært se på, hvordan små og store jordbrugere kan se fordele ved at være en del af Nationalparken. Hvordan kan man sikre volumen? Og hvad med afsætning? Og hvordan når vi frem i fællesskab?

Vi har samlet en håndfuld erfarne fødevareaktører, der med hver sit korte indlæg vil inspirere os til, hvordan vi kan udvikle nogle miljøbetingede koncepter, der vil have forbrugernes interesse og passe sig for en nationalpark.

Der vil på mødet også være mulighed for at komme med forslag til foreningens høringssvar, som skal indsendes inden 23.oktober, og man kan høre, hvordan man stadig har mulighed for at tilmelde sin jord til Nationalparken.

Mødet er arrangeret af Foreningen af landbrugere i Nationalparken Kongernes Nordsjælland (se mere på www.npkn.dk), og alle jordbrugere i de 5 nationalparkkommuner er velkomne til mødet.

Mødet finder sted i Skovskolens lokale 32.2, er gratis og uden tilmelding.

Foreningen arbejder for en geografisk mere sammenhængende Nationalpark og er derfor talsmand for alle jordbrugere i de fem kommuner, der ønsker at være en del af Nationalparken, uagtet om deres jord i øjeblikket ligger indenfor forslaget. Det er foreningens ønske, at arbejde for at Nationalparken bliver et dynamisk innovativt område, der giver jordbrugere nye muligheder og at foreningen kan bidrage til at skabe netværk og fællesskaber.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider