Kære havenetværk
Tak for sidst, det var meget spændende, at møde bierne og høre om deres verden.
Sanne og jeg har besluttet, at vi kan mødes ved Sanne, Husrækken 17, Oldrup, 8350 Hundslund tirsdag den 14.6 kl. 18.30 til en fermenteringsworkshop.
Denne aften vil vi smage på og lave enten rødbede kvass eller fermenteret tomatsalsa. Jeg vil medbringe smagsprøve på de færdige produkter og I skal selv medbringe:
Skærebræt, kniv, skrællekniv, salt, 2 store patentglas 3 liters. Evt. handsker.
Sanne har en del rødbeder, som hun gerne ville dele ud af, men vil I lave salsa skal I købe eller plukke i haven:
700 g friske tomater
25 g koriander
75 g chili (efter smag)
2 stykker lime/citron
25 g hvidløg
75 g løg
100 g hvidkål eller surkålssaft
25 g havsalt
Laver I kvass, skal I medbringe
(500 g rødbeder)
30 g ingefær
1 appelsin
12 g groft havsalt
(Kan du ikke fordrage rødbeder, kan du lave hindbærkvass i stedet medbring da hindbær 300 g og æble 150 g. mynte 15 g, 50 g kål)
Opskrifter:
https://www.aarstiderne.com/opskrifter/opskrift/roedbedekvass
https://www.aarstiderne.com/opskrifter/opskrift/kvass-med-hindbaer-og-mynte
https://www.aarstiderne.com/opskrifter/opskrift/tomatsalsa
https://meyers.dk/opskrifter/ramslogskapers/p/71979/
Tilmelding er nødvendig senest den 8.6. Jeg håber, at vi ses! Jeg medbringer også lidt ramsløgskapers og andre fermenterede retter.
Bedste hilsner fra Sanne og Anne Sophie
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.