Ribe

Info

Antal medlemmer: 45

Kontakt: Mette K. Due
ribe@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Havebesøg 3. maj

Birgit Brink Lorenz, 19. april 2015

Vi har en lille nedlagt landbrugsejendom fra 1860 med ca. 1 ha jord til. Jorden bruges til en køkkenhave, drivhus og frugtplantage, der langt hen af vejen forsyner med familien med det nødvendige frugt og grønt. Ude over nyttehaven er der også plads til lidt pryd- og naturhave med tilhørende sø. Dyreholdet består af gæs, høns og bier.

Vi flyttede til ejendommen i 2007 og har siden overtagelsen arbejdet med at forme haven til de interesser og behov, som vi har. Den proces vil vi gerne fortælle om og vi er langt fra nået i mål, så der bliver en masse at drøfte. I år har vi bl.a. eksperimenteret med at opdele køkkenhaven i bede, så vi fremover vil afprøve »no dig-gardening«.

Vi har i brugen af haven fokus på, at den ud over at give lidt mad til bordet også skal være et levested for vilde dyr og planter, og at det et godt stykke hen af vejen også godt kan lade sig gøre. Frugtplantagen er tilplantet med frugttæer, som vi selv har podet og huser en lang række gamle og nye frugtsorter. Sorterne er valgt efter at kunne være selvforsynende med frugt størst muligt tid af året.

Tilmelding til mette.due@gmail.com, gerne senest den 1. maj.

Vi ses den 3. maj!

Klaus og Mette

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider