Ribe

Info

Antal medlemmer: 45

Kontakt: Mette K. Due
ribe@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Oplæg til havebesøg 14. juni

Birgit Brink Lorenz, 8. april 2015

Tema: Design og plantevalg
Vi har et lille fritidslandbrug med ca. 10 ha jord. Vi har et lille kvæghold (måske er der kommet nye kalve til dagen), høns, bier, heste og hunde. Dertil har vil en frugtplantage, en kommende lille skovhave, noget der engang bliver til køkkenhave og et drivhus.

Vi vil gerne fortælle, hvordan vi har indrettet os omkring ejendommen, så f.eks. de ting der kræver mest opsyn, er tættes på huset (de forskellige zoner, som permakultur især snakker om), samt indretningen og design af de forskellige beplantninger.

Derudover vil vi gerne fortælle om vores plantevalg – hvilke frugttræer vi har valgt (specielt egnet til vores vindforhold), plantevalg til læhegn og beplantningerne, der tilgodeser bier- og menneskeføde, samt ammetræer. Hertil høre også en diskussion/snak om valg af spiselige urter (flere- og enårige) og hvordan man undgår at få invasive arter ud i naturen.

Vi har haft ejendomme siden 2009 og har primært koncentreret os om de lidt større ting på ejendomme, som for eksempel at få plantet træer.

Adressen er Mejlby Engevej 1, 6760 Ribe.

Venlig hilsen
Peter og Gitte

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider