Besøg vores fælleshave i Sorø

Anne Grete Rasmussen, 10. august 2016

Spisning i ‘Fælleshaven’
august 14 15:00–20:00
Dkr50.00
Katrinelunden’s Fælleshaven.

Sidste år gik en gruppe haveglade soranere sammen om at lave en Fælleshave, på Katrinelunden, som de er godt i gang med at kultivere og lave til en økologisk nyttehave. ‘Første år har vi haft travlt med spade og kultivator, hestemøg og grøntgødning, for at klargøre jorden til dyrkning. Vi har fået nogle af alle vores ideer realiseret og nogle tegnet ind i haveplanen til realisering i kommende sæsoner’.

I år har de startet deres sædskifte og opdelt haven i 4 områder til kartofler, bladgrønt, kål og bønner/ærter. Et 5. område er til flerårige afgrøder, her har de bl.a jordbær og krydderurter. Bærbuske er med til at skabe rum og skygge.

Haven er åben for nye medlemmer, og de vil gerne give et indblik i, hvordan de dyrker både haven og fællesskabet. Derfor holder de sammen med ‘Spis Sorø’ en fællesspisning. søndag d. 14. August.

Kom og vær med til at høste og tilberede grønt fra haven til en vegetarisk menu. Man er også velkommen til at tage overskud med fra egen have.

Katrinelunden og Fælleshaven

Er man til kød kan der købes pølser til grillen af Katrinelundens egen produktion. De laver bål og tænder op i grillen og tilbereder maden i fællesskab. Tag fornuftigt tøj på og vel mødt til en hyggelig havedag.

Pris: 50 kr + drikkevarer + evt. pølse. Tilmelding senest: 12.august på mail: skovgrisen@gmail.com/ telefon: 2922 3766
Betaling: kontant ved ankomst – mobilpay

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider