MLIH festival 2017, startmøde

Mikael Elke Lund, 11. marts 2017

Kære Mere Liv i Haven medlem
Praktisk Økologi arrangere hvert år en Mere Liv i Haven festival den sidste lørdag i oktober.

Hvert år er det et af vores lokale MLIH netværk som hjælper med planlægningen og afvikling.

Sammen med Nikolaj Parslov, Holbæk netværket og Eva Langkjær, Engdal/Furesø netværket, har vi fået fundet en skole i Holbæk som danner perfekte rammer for en Mere Liv i Haven festival. Derfor skriver jeg til dig, vi håber at finde en god håndfuld frivillige fra netværkene omkring Holbæk, som vil give en give en hånd med planlægningen.

Der er en bred diversitet af store og små opgaver, nogle arbejdsopgaver skal løses i et langt perspektiv, andre løses i ugerne op til festivallen. Vi kaster ikke folk ud hvor de ikke kan bunde. Man vil vil løbende kunne hente hjælp og sparring hos Finn Paaske, kasserer i PØ og Mikael Elke Lund, daglig leder i PØ

I 2016 var vi i Aarhus, hvor det var Aarhus netværket som stod for planlægningen, en af nøglepersonenerne var Lisbeth Bistrup. Vi har inviteret Lisbet med til »startmødet«, hun vil kunne svare på spørgsmål vedr planlægning og eksikvering. Hun har stor portion frisk erfaring, som hun gerne vil dele ud af!

Til mødet deltager både Mikael og Finn (PØ), sammen med Nikolaj og Eva (MLIH netværk).

Er du nysgerrig, vil du være med, vil du høre mere? Kom og mød ligesindet og få muligheden for at lave en festival fyldt med LIV og økologisk haveglæde.

Du kan tilmeld dig »startmødet« eller stille dine spørgsmål til Mikael på mikael@praktiskoekologi.dk eller på telefon 22182682

Vi håber på at se dig den 22. marts klokken 19.00 til 21.00 på speciallandbruget MULD, Eriksholmvej 26 4390 Vipperød. 3 km fra Vipperød station.

Vi kan arrangere fælleskørsel, eller at folk i bil samler dig op på stationen.

På glædeligt gensyn
Mikael, Økofacilitator Landsforeningen Praktisk Økologi

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider