Søsternetværk – kom og vær sammen med os i Kisserup, Lejre på søndag den 16. oktober – og lær om jord og om at lave egen jord – den laves ikke længere:)

Unavngiven bruger, 12. oktober 2016

Workshop – Lær at dyrke i rigtig jord

Det kan virke lige så paradoksalt at købe jord i sække, som at købe drikkevand på flasker. Jorden ligger der jo, klar til brug i vores haver. Alligevel køber vi danskere mere end 100.000 tons jord – eller spagnum- hvert år til vores haver, krukker og altankasser.

På denne workshop – i naturskønne omgivelser – vil du blive klogere på, hvad jord og spagnum egentlig er. Du vil også høre om, hvilke miljøproblemer der er ved at bruge spagnum.

Agronom Julie Priess vil blandt andet fortælle og demonstrere, hvordan man selv laver kompostjord til potter, såkasser, drivhus mv – og på den måde kommer helt uden om turen i plantecentret efter spagnum.

En god kompost er grundelementet i en god pottejord – Så Julie vil give råd og vejledning til hvordan du kan forbedre og bruge din egen kompost til fx pottejord. Tag derfor gerne en prøve af din egen kompost med til workshoppen.

Efterfølgende vil vi få en rundvisning i Charlottes have.

Så kom og få fyldt lidt jord i hovedet og under neglene! Vi glæder os til at se dig.

Find mere info og billet til 50 kr. her:
https://billetto.dk/da/events/jord-spagnum

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider