Giftfri have samarbejder med vandværker i Skanderborg Kommune

Christina Rauh Oxbøll, 25. april 2016

Har du lyst til at deltage? Eller har du en idé til et arrangement, der sætter fokus på giftfri have i dit lokalområde i Skanderborg Kommune, er du meget velkommen til at kontakte os.

I Skanderborg Kommune er det lykkedes at få nogle af de lokale vandværker med i sprøjtefri have-kampagnen – se www.skanderborg.dk/sprojtefri.

Vandværkernes brancheforening, Danske Vandværker, bakker nu helt op om kampagnen på landsplan: www.danskevandvaerker.dk/sproejtefri-have.aspx, hvilket er et stort skridt i den rigtige retning.

En kommunal medarbejder har holdt foredrag i Skovby Forsamlingshus d. 31. marts og har et nyt arrangement med de to vandværker i Hørning til byens Cityforenings arrangement 28. maj.

Desuden planlægges events med Ry og Adslev Vandværk samt de to vandværker i Hørning. Flere kommer til hen ad vejen.

Endelig samarbejder Mere-Liv-I-Haven-netværket, Skanderborg Havekreds, Omstilling Ry, Ry Aftenskole m.fl. med kommunen om forskellige tiltag, der vil blive opslået i kalenderen.

Så har du også en idé til et arrangement, der sætter fokus på sprøjtegifte og vores drikkevand, er du velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen
Charlotte Valløe

Natur- og Miljøteknolog
Natur og Miljø
Skanderborg Kommune
Direkte: 8794 7759
charlotte.valloe@skanderborg.dk

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider