Syddjurs

Info

Antal medlemmer: 67

Kontakt: Eva Skjødsholm Og Helle Zwergius
syddjurs@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Det grønne netværks velsignelser

Eva Skjødsholm, 27. maj 2021

Jeg har lige lyst til at gøre opmærksom på netværkets kvaliteter for ikke at sige velsignelser ;-), efter at næsten alle mine chili og paprika er kuldsejlet i år, kom der en feberredning fra Helle. Jeg fik de fineste planter. Med chili har man jo kun et skud i bøssen, og når man opdager at planterne mistrives på grund af mange faktorer, så er det for sent at så om.

Nedenfor et billede af Helles Chili og paprika og læg især mærke til det fantastiske rodnet, god plantejord giver sunde planter.

Andre af netværkets frø og planter i min have er Kims Topløg af hvidløg. I sommer havde Kim kæmpe topløg med til uddeling. Også de trives godt.

Udover det har jeg småplanter af Russisk Rød kål (fra Karen Margrethe) Westland Winter (Lars og Birgitte) og Kims Purple Sprouting Broccoli.

Tak for det og gode møder, det sidste hos Kim på en råkold forårsdag, men med varm kaffe og te og Kims æblekage bagt på årets sidste æbler og sørme også en blandet grøn juice på skvalderkål og alskens sunde ting fra haven.

Hvis nogen har lyst til at byde ind med næste havemøde, er I velkomne ellers kommer Helle og jeg med et forslag om hvor og hvornår.

Helle og Eva

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider