Syddjurs

Info

Antal medlemmer: 60

Kontakt: Eva Skjødsholm Og Helle Zwergius
syddjurs@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Dyrkning og opbevaring-erfaringer 2015

Birger Moss- Petersen, 24. oktober 2015

Hermed lidt erfaringer fra opbevaring af æbler 2014/15. I frugtkasserne lagde jeg et stykke klar plastik, dobbelt så langt som kasserne,-æblerne oveni og dækkede med det overskydende. Opbevarede dem under halvtag i frost og tø, og æblerne var saftspændte vinteren igennem. Sådan vil jeg gøre fremover- det er den metode der har virket bedst hos mig.

Kartofler lagde jeg i april,først i juni og sidst i juni. Det er smart, fordi så har man dejlige nye kartofler hen til november. Så har jeg prøvet Eva Skjødsholms bøftomatsort »Cuban Flower«,og det vil jeg fortsætte med. Det blev nogle kæmpeplanter (som man kan blive helt bange for) og dejligt store sunde tomatfrugter på ½ kg i snit. De er perfekte til alt det man bruger dåsetomater til, og jeg har gemt frø hvis der er nogle som er interesserede. Mvh. Birger. Ps. hvis der er andre som har erfaringer de vil dele, så er netværket jo en dejlig nem måde at gøre det igennem.

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider