Syddjurs

Info

Antal medlemmer: 67

Kontakt: Eva Skjødsholm Og Helle Zwergius
syddjurs@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Frilandsmesse søndag den 25. juni

Helle Zwergius, 31. maj 2023

Søndag den 25. juni er der Frilandsmesse i Feldballe (sidste år var tidspkt 10–16 – det er nok det samme i år). Og Syddjurs Neværk er inviteret til at have en bod :-)

Friland skriver i invitationen bl.a.:
»
Vi vil på Frilandsmessen gerne give de besøgende en bred introduktion til bæredygtighedsbegrebet, og ønsker derfor at invitere firmaer, organisationer og mindre virksomheder, der har et bæredygtigt perspektiv til at komme og udstille deres produkter. Og her synes vi at I passer godt ind!

Der er tilbud om inspirerende foredrag og workshops, frilænderne inviterer indenfor i huse og haver, og der vil være præsentation af Frilands forskellige erhverv. Det er en dag med masser af formidling, fortællinger, marked, underholdning, caféer og aktiviteter for både børn og voksne
Læs evt. mere på Frilands hjemmeside.

Udstillere er selv ansvarlige for at medbringe nødvendigt udstyr, pavillion, borde, stole mv.

«
Det er en fin invitation og vi håber, der er mange, der vil være med til at præsentere/reklamere for PØ og vores lokale netværk. Meld til en start tilbage på siden/indlægget her – så kan alle se hvor mange, der er. Så kan der evt senere laves en vagtplan.

Senest tirsdag den 13. juni…

Vi får materiale fra PØ til uddeling – derudover plejer vi at lave en fin bod med fx småplanter, frø, smagsprøver og blomster. Selvom du ikke er med på messen, kan det være, du kan levere ting til boden

…mange hilsner Eva og Helle

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider