Syddjurs

Info

Antal medlemmer: 60

Kontakt: Eva Skjødsholm Og Helle Zwergius
syddjurs@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Frøbytte i Syddjurs for 4. gang. Nu på Restaurant Moment, Ravnen 1 8410 Rønde

Eva Skjødsholm, 20. januar 2019

Traditionen tro afholder vi frøbytte igen søndag den 24. februar kl. 13–15. Denne gang er vi blevet inviteret indenfor på restaurant Moment i Feldballe ved indgangen til økolandsbyen Friland. I restauranten er økologi og naturens gastronomiske potentiale i fokus – Moment dyrker selv en stor del af de råvarer, som anvendes, derfor er der aldrig en fast menu i restauranten, for ligesom årstiden skifter, så skifter menuerne også. Restauranten serverer ikke mad denne søndag, men der kan købes drikkevarer.

Vi synes at det er dejlige omgivelser og glæder os til at se rigtig mange, som har overskud af gode, spiredygtige frø af egen avl eller overskudsfrø fra købte frø (dog helst ikke f1 frø). Hvis du har frø til at bytte med, må du meget gerne pakke dem i poser med mærkning af, hvad der er i posen, f.eks. ært, sort (Kelvedon Wonder) og høstår. Hvis du ikke er helt sikker på, om dine frø kan bruges, er der mange som kan vejlede. Hvis du ikke har frø at bytte med, er du velkommen til at komme alligevel og få en snak og måske nogle anderledes frø.

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider