Syddjurs

Info

Antal medlemmer: 67

Kontakt: Eva Skjødsholm Og Helle Zwergius
syddjurs@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Plantemarked

Solveig Fries, 13. februar 2020

Kalder alle plantehoveder!

Vi i Port 6 (eventforening på Grobund) vil gerne invitere dig til at deltage som standholder til Plantemarked på Grobund torsdag d. 21. Maj (kr. himmelfartsdag).

Vores ambition er at skabe et plantemarked med planter til den giftfrie køkken- eller prydhave. Vi vil gerne skabe et marked med indhold, så ud over stande med jeres dejlige planter, skal der være forskellige workshops, oplæg, plantemad, måske lidt gademusik og mulighed for en rundvisning på Grobund. Vi vil gerne henvende os til et bredt publikum, hele familien og gerne inspirere lidt flere til at gå i lidt mere i haven.

Markedet foregår udendørs på vores »festival-plads«, vi åbner porten op og i den lille eventhal foregår oplæg, spisning og udskænkning. Markedet strækker sig fra kl. 10–17. En standplads koster 200 kr. og svarer til 4 × 4 meter på festivalpladsen. Vi byder standholderne på gratis kaffe/the hele dagen.

Tilmelding af stand sker ved indbetaling, kr 200 pr stand, på mobilpay nr 202589, husk at skrive navn + mail med en beskrivelse af hvad du/I sælger i standen på kultur@grobund.org. Tilmeldelse er gældende ved betaling.

Vi inviterer gartnerier, men også private plantehoveder, der måtte have et overskud af udplantningsplanter, andre have-relaterede produkter og relevante organisationer/foreninger.

Vi har oprettet et facebook-event, som I er meget velkomne til at dele med jeres netværk. Vi annoncer desuden i haveblade, laver plakater og løbende facebook-appetizers. https://www.facebook.com/events/2592109727732590/?active_tab=discussion

Vi håber at I vil være med til at skabe et plantemarked fyldt med haveglæde og giftfrie planter :)

Ved spørgsmål kontakt på kultur@grobund.org eller til Solveig på 53 20 95 87. Giv mig gerne et tip, hvis I kender andre, der ville have lyst til at være med.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider