Syddjurs

Info

Antal medlemmer: 67

Kontakt: Eva Skjødsholm Og Helle Zwergius
syddjurs@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Til alle medlemmer af Syddjursnetværket

Helle Zwergius, 28. oktober 2019

Kære medlem af Syddjursnetværket.

Vores netværk har nu eksisteret siden 2014 og vi er 49 registrerede medlemmer.

I årenes løb har vi afholdt mange forskellige arrangementer – havebesøg i vidt forskellige haver, frø/plantebytte, høstfest, deltagelse i diverse markeder osv. Det er meget forskelligt hvor mange der dukker op – men efterhånden er vi en mere trofast gruppe på 10–15 personer, som mødes og deler glæden ved at dyrke vores haver. Af og til er vi også mødtes uden for det annoncerede.

Det er ikke fordi vi vil holde nogen udenfor – og vi vender jævnligt, hvorfor der mon er så mange på listen, som vi aldrig ser eller hører noget til. Det er selvfølgelig helt ok at stå passiv på listen og evt. senere blive aktiv. Men det kan også være dette indlæg giver dig anledning til at overveje, om du stadig vil stå på listen, om du vil fortsætte som hidtil eller om du har lyst til at engagere dig noget mere.

Alle kan jo oprette indlæg og dermed også lede efter nogen som evt. har nogle interesser, som du ikke synes bliver dækket af det nuværende program.

Du er meget velkommen til at melde tilbage hvis du har nogle kommentarer til dette.

Og specielt til Jer der er nye i netværket.

Velkommen i Syddjursnetværket, Praktisk Økologi.

Som du kan se af det ovenstående har der i netværket efterhånden dannet sig en mere fast gruppe, som mødes jævnligt til fælles haveglæde og inspiration – alt efter hvad vi hver især har af lyst og energi.

Vi håber du bliver glad for og inspireret af at være i netværket, og du er – som alle andre – meget velkommen til at være med i den aktive gruppe.

På denne hjemmeside – merelivihaven.dk – kan du orientere dig i alle de oprettede netværk rundt om i landet og bl.a. se hvilke arr. vi tidligere har afholdt. Du kan læse mere om Praktisk Økologi og om hvordan netværkene fungerer. Og du kan selv lave indlæg.

Vi håber du får lyst til at deltage, og hvis der er noget du gerne vil høre mere om, eller du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os kontaktpersoner på nedenstående mailadresser.

Mange hilsner

Eva Skjødsholm, evasskjoedsholm@gmail.com

Helle Zwergius, hzwergius@gmail.com

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider