Åben Havelåge hos Mona 30. juni kl. 15–16

Mona Ibsen, 26. juni 2018

Kære allesammen.

Sidst vi sås handlede det om stikløg.

Pludselig har det nu allerede været midsommer, afgrøderne vokser, og alt er helt anderledes end for få måneder siden.

Til de nye, der er kommet til og som måske synes, at der har været meget stille her på siden, vil jeg sige hjertelig velkommen. Det er helt normalt, at energien lægges i haven og ikke i tastaturet i forårs- og forsommermånederne. Vi er i live.

Vi snakkede lidt om at mødes i vores haver hen over sommeren. Jeg vil gerne lægge ud med at invitere jer til en uformel rundtur i min lille, giftfri og økologiske en af slagsen:
30. juni kl. 15–16, Skolevej 11, 5771 Stenstrup.

Min have er delt i to: forhaven på ca. 250 m² med lidt sjældne prydtræer, buske og lidt stauder samt æble-, pære- og nektarintræer, granitfuglebade, kaprifolium, lidt roser og en stor terrasse. Baghaven på ca. 175 m² er en køkkengårdhave med 3 stk. 7 m lange højbede med grønsager. Terracottakrukker med krydderurter og blå agapanthus, pære- og blommetræ, vindrue og så min elskede todelte kompostkasse. Jeg har også et lille krea-hus.

Jeg håber, at mange af jer kan komme på trods af kort varsel. Men det er altid svært at finde datoer, hvor alle kan. Håber, at vi ses.

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider