Den 5. og 7. december gæster Anne Hjernøe Odense og Aalborg, hvor hun deler ud af sine bedste tips til at gøre maden så velsmagende, at du ikke savner sødt eller salt bagefter. Samme dage (14–18.30) afholder vi også workshop for fødevareproducenter.
FOREDRAG MED ANNE HJERNØE
Kender du fornemmelsen af at stå ude i køkkenet efter aftensmaden og lede efter chokolade, kage, slik eller popcorn? Er du egentlig mæt, men mangler alligevel et eller andet udefinerbart? Det kan afhjælpes ganske let. Få masser af tips, tricks og idéer til hvordan du gør, i dette inspirerende foredrag af Anne Hjernøe.
De fleste kender nok Anne Hjernøe for de mange tv-programmer, hvor hun laver mad, men udover at være tv-kok er hun også kogebogsforfatter og fødevareudvikler. Og er der noget, hun ved noget om, så er det smag.
Hvad er de 5 grundsmage, og hvordan indarbejder du dem i et måltid så maden bliver bedre – og hvorfor nøjes med de 5 grundsmage? Når du tager alle sanserne med, og kombinerer dem med viden om kemi og nervesystemet, så bliver smagsverdenen pludselig udvidet fra de traditionelle 5 grundsmage til de 10.000 smage som mennesket er i stand til at skelne i mellem.
Anne Hjernøe giver dig også denne aften en spændende og humoristisk indføring i brugen af lokale råvarer og sæsonens gode produkter krydret med lidt økologi og historier om det gode måltid.
Foredraget varer ca. 45. minutter, hvorefter der vil være plads til spørgsmål. Der vil være forfriskninger inkluderet i billetprisen.
Odense den 5. december kl. 19.00 -køb billet:
www.bit.ly/2eIBz8U
Aalborg den 7. december kl. 19.00 – køb billet:
www.bit.ly/2fXbzIQ
Der er selvfølgelig rabat til medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi.
Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.