Får DU mails fra Mere Liv i Haven, Sydfyn?

Mona Ibsen, 6. september 2019

Jeg undrer mig såre over, at der i vores 95 medlemmers store gruppe (den største i DK) er SÅ ringe respons på det, der lægges op på denne Sydfynsside. Sådan har det ikke været tidligere og endda med meget færre medlemmer.

Tilslutningen til medlemmers arrangementer er blevet utroligt ringe, for nu at sige det, som jeg synes, at det er. Det kan ikke være pga. sommer eller regn altsammen, vel?

Anni Siehr tilbød at vise sin smukke kolonihave samt sin egen helt specielle have frem. Der kom 1 person! Jeg måtte selv melde forfald pga. sygdom, en anden meldte fra på flere deltageres vegne i sidste øjeblik, og en kom ikke.

Jeg havde Åben Havelåge/Giftfri Have i to weekenddage. Der kom 0 personer første dag (det regnede ikke engang), og dagen efter kom der 3 fra gruppen.

På søndag er der endnu et arrangement, denne gang hos Nanna. Her har der meldt sig 2 personer (3 med mig som medarrangør). Selvom der ikke står, at man skal melde sig, burde der være flere, der er interesserede.

Hvad er der galt? Hvorfor melder du dig ind i en gruppe, hvis du slet ikke har lyst eller behov til at være aktive eller i det mindste giver dig til kende bare engang i mellem? Jeg er helt med på, at man kan have op og ned-perioder, hvor man er mere eller mindre aktiv. Men en så massiv tavshed kalder på, om andet kan være galt.

For et års tid siden var jeg meget OBS på, om det kunne være Praktisk Økologis IT-system, der lavede knuder. Så for en sikkerheds skyld kommer herunder en kopi af det Praktisk Økologi skriver på hjemmesiden under Mere Liv i Haven:

»Får du besked ved nye opslag?

Modtager du ikke e-mails når der nye opslag på netværkstavlen, eller når der er svar ved emner du følger. Så kan det være fordi, at du har afmeldt det under indstillinger. Eller at e-mails bliver fanget i dit spamfilter.«

Så vil du være rar at checke dine indstillinger?

Og så kan jeg jo godt regne ud, at er dine indstillinger forkerte, modtager du heller ikke denne mail. Men et sted skal jeg jo starte.

Gejsten hos mig for at være kontaktperson er ved at slippe op. Når det er så svært at hive folk op af stolene. Når vi sidder der og snakker rigtig godt til et kom-sammen-møde, så efterlyses gang på gang, at vi skal se hinandens haver og lære af det. Men…

Mona

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider