Første møde i det lokale netværk, Sydfyn

Malene Mann Sørensen, 16. marts 2015

Vi var 10–11 stykker hos Mona i Stenstrup i tirsdags. Det var et møde hvor vi skulle finde ud af, hvad vi skal lave sammen i den nærmeste fremtid. Efter en runde hvor vi fortalte, hvor vi boede og hvem vi er rent havemæssigt, gik snakken over stok og sten om »Hvordan gør I det?«. Interessant og hyggeligt.

Hvad vores aktiviteter i gruppen angår, så vil vi lave/annoncere to slags:
Dels nogle mere udadrettede, som fx Kai’s ‘Pod dit eget æbletræ’ og Bo Egelunds gratis dyrkningskursus, se »Tavle«. Det kunne være frøbytning, om at lave såjord og forspiring, mælkesyregæring af grøntsager, varmkompostering… bare sæt det op på tavlen!

Og dels nogle arrangementer for os selv i gruppen med focus på erfaringsudveksling. (I kan se hvem ‘vi’ er ved at trykke på »Om os«; husk at logge dig ind). Vi vil på besøg i vores forskellige haver. Det første arrangement af den art bliver den 9. maj kl 14 på Langeland hos Pia Just Andersen. Pia, skriv et opslag på tavlen – jeg hjælper gerne, hvis der er behov.

Mange ville gerne se Den Selvforsynende Landsby. Flere i gruppen bor der.

Vi snakkede også om alle de kurser, som Mere Liv i Haven Odense har sat op og om at vi kunne melde os der fremfor at arrangere de samme her. (Siden her kan bruges til at arrangere samkørsel, når den tid kommer).

Glæder mig til alt det grønne sammen med jer! :-) Malene M S

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider