Hus til salg i »Den selvforsynende Landsby«

Kai Glad, 4. august 2016

HUS TIL SALG I »DEN SELVFORSYNENDE LANDSBY« på Fyn.

Halvdelen af et to-familiehus i to etager.

Halmhus med træbeklædning på øverste etage og svalegang, færdigbygget i 2007.

152 m² udvendig målt.

I stueetagen er der en lille entre, stor vinkelstue med køkken, lille værelse og stort badeværelse.

1. sal er indrettet med fire værelser, tre af værelserne har dør til altan.

Opvarmning: jordvarme, anlægget er fælles med naboen i husets anden halvdel.

Pris: 1.190.000 kr.

Huset er bæredygtigt byggeri, beliggende I skønne omgivelser i »Den Selvforsynende Landsby«, som er et økologisk bofællesskab på sydfyn, designet udfra permakulturelle principper med dyrehold og dyrkning af egne grøntsager. Landsbyen huser pt. 28 voksne og 35 børn.

Nærmere oplysninger og aftale om besøg, kontakt Kai Glad på 22701832.

Se også www.selvforsyning.dk

Hus til salg

Hus til salg: HUS TIL SALG I »DEN SELVFORSYNENDE LANDSBY« på Fyn. Halvdelen af et to-familiehus i to etager. Halmhus med træbeklædning på øverste etage og svalegang, færdigbygget i 2007. 152 m² udvendig målt. I stueetagen er der en lille entre, stor vinkelstue med køkken, lille værelse og stort badeværelse. 1. sal er indrettet med fire værelser, tre af værelserne har dør til altan. Opvarmning: jordvarme, anlægget er fælles med naboen i husets anden halvdel. Pris: 1.190.000 kr. Huset er bæredygtigt byggeri, beliggende I skønne omgivelser i »Den Selvforsynende Landsby«, som er et økologisk bofællesskab på sydfyn, designet udfra permakulturelle principper med dyrehold og dyrkning af egne grøntsager. Landsbyen huser pt. 28 voksne og 35 børn. Nærmere oplysninger og aftale om besøg, kontakt Kai Glad på 22701832. Se også www.selvforsyning.dk

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider