Hvad er interesserne for foråret 2018?

Mona Ibsen, 17. januar 2018

Kære Alle.

Så er det tid til at komme lidt ud af starthullerne og få gang i netværket igen.

Min julemail var der kun 2, der gav respons på. Nu er det ikke fordi, at I skal suse til tasterne hver gang, der skrives noget. Men da denne side er den eneste form, vi har til at oplyse og fortælle hinanden om, hvordan vi befinder os, så vil det være rart med nogle flere tilbagemeldinger.

Jeg aner ikke, hvor mange eller hvor få, der faktisk får disse mails tilsendt. Da der kan være enkelte, som måske har krydset af, at de ikke har lyst til at se dem ved deres indmeldelse.

Derfor: vis jeres interesse ved bare at komme med små inputs, eller endnu bedre: vis jeres umanerligt store interesse og glæde ved havelivet ved at foreslå alle mulige former for samvær i havemæssig forstand.

Er der nogen, der vil lave en frø-pop-up, altså lægge stole til et helt uformelt samlingssted i ca. 1,5 time, hvor alle kommer med frø – enten overskud fra 1–2–3 år tilbage eller ligefrem egne frø? Det kan både dreje sig om staudefrø, grønsager og grøngødning.

Hvor mange kunne have lyst til det? Det er en fin måde at komme igang her i starten af året.

Er der nogen, der kunne have lyst til at høre om noget, som de kæmper med, eller som de er nysgerrige efter at prøve? Der er frit slag i bolledejen – kom frit frem.

Så skriv her. Opret gerne eget »Nyt indlæg«.

Er der nogen, der har lyst til, at vi laver noget i et større forum? Og hvad kunne det være? Vi har mulighed for at få økonomisk hjælp fra Praktisk Økologi samt råd og vejledning.

Jeg overvejer også kraftigt, at vi skal bruge Josefine Ottesens kommende Forsamlingshus på Lundevej i Svendborg på en eller anden måde. Her vil man kunne leje sig ind for rimelige penge. Det skal åbne 31. marts, og jeg tror, at der vil være mange om buddet hen over foråret og sommeren.

Lad os ikke vente for længe med vores tanker. Det er tid til at ses igen.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider