Kom frit frem

Mona Ibsen, 16. november 2020

Kære Sydfynsnetværk.

Vi er nu 113 medlemmer. Det er landets største netværk i Mere Liv i Haven-regi og tak for det.

Hvad siger I, kære medlemmer? Hvorfor har I meldt jer ind? Hvad har I på hjerte? Hvad kan vi lære af jer? Hvad har I af forventninger til os her i vores Sydfynske netværk? Har I ikke undret jer over, at her er så stille? Hvad gør man her i netværket?

Kom med jeres spørgsmål. Kom med jeres resultater – gode eller elendige, næsten helst det sidste – om, hvad der er sket i jeres haver her i år. Vi bliver kun klogere af andres dårlige erfaringer. Praleri er også tilladt, men fortæl så lige, hvorfor og hvordan resultatet blev så flot. Giv os en guldgrube af svar på mærkelige ting, der er sket i haven. Spørg om alt. Det er ingen dumme spørgsmål.

Gruppen her er kun så aktiv, som vi selv gør den til. Benyt derfor chancen til at få spurgt, få rapporteret, få glæden ud over at eje en have. Fortæl os, hvorfor I ikke kan undvære sådan en. Hvilken lille episode eller ting, som kan være helt vidunderlig, bedårende eller så livgivende, at I bliver nødt til at dele og viderebringe det.

I skal blot logge på på Praktisk Økologi-forsiden for at komme ind på NETVÆRK. Scroll ned på FYN og tryk på Sydfyn. Så kommer I ind på vores side. Hvis I vil skrive noget, så tryk på TAVLE. Nu kommer der en lysegrøn lille tekst op ovre mod højre, hvor der står: Nyt indlæg. Tryk og skriv.

Vi glæder os til at få respons fra jer.

Skøn novemberhilsen fra Mona

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider